Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale. MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Një Opsion i madh, i Cili është Gjithmonë në modë. KY imazh preferohet nga shumë yje të cinéasë dhe biznesit tregtar. Por Edhe flokët e shkurtra Duan kujdes dhe rregull, transmeton Indeksonline. Coupes de cheveux élégantes, fotot e të cilit janě përzgjedhur për këtë BotIM, NUK ndryshojnë traditat e klasikëve aktualë. Në veçanti, këtë Sezon, si dhe më parë, të Trasha, të butë dhe madje Bangs janě të njohura.

Veçanërisht tërheqëse ATA duken në kombinim me një prerje quads, Duke krijuar një përshtypje të veçantë të respektimit dhe toilettage. Epitoma e flokëve të qelqtë. Prerje ideale për vjeshtë. Për ATO që Duan flokë të drejtë, të shndritshëm dhe të shkurtër! Flokë me vijë në mes Kemi të bëjmë me një vajzë praktika e CILA thjeshtë përton të gjej një Model të RI flokësh. Tani që plazhit po i Probajmo Fundi, me siguri mendimi i parë Kur Probajmo Puna Tek pamja, janě flokët. Duhen prerë! Të ndryshojmë modèle APO thjesht majat? Ç`është në modë këtë Sezon? Duke zgjedhur rroba në modëçdo Grua NUK harrojmë për meritat e figura, të cilat Mund dhe duhet të theksuar Duke përdorur një Stil të veçantë, si dhe mangësitë që janě më të mirë për të fshehur PA tërhequr ndonjë vëmendje atyre. duc zgjedhur prerje flokësh Elégant, duhet të ndiqni të njëjtat rregulla. Shumë Zonja krijuese preferojnë këtë Opsion. STIL i përshtatshëm për fytyrën me zile të gjera. Vëllimi në Kulm paksa zgjat fytyrën. Flokë të shkurtra REBELE një prerje e çmendur, asimetrike.

Shenjë rebelimi, femrat që zgjedhin këtë Model flokësh kanë Vërtetë nevojë të thyejnë rregullat në jetë dhe e shprehin këtë në ruiner e zgjedhur. Është një prerje guximtare, të Tilla janě dhe Vajzat që e zgjedhin. Me kalimin e kohës, stilistët kanë modernzuar prerjen e flokëve dhe është bërë e njohur. “Faqja” është e përshtatshme për gratë me tiparet e duhura. Prerja e flokëve do të fshehë shenjat e lodhjes dhe do të tërheqë vëmendjen. Stilimet e lirshme dhe të Buta me skajet e shprishura që e bënë dekadën AQ të paharrueshme, Tani janě kthyer dhe janě të garantituara për t`u parë Kudo. “Garzon” është një modèle i rehatshëm dhe i gjithanshëm që do t`Ju lejojë të eksperimentoni me opsionet e Styling. Me një shpërndarje të ndryshme të fillesë, flokët Mund të duken ndryshe. Një prerje flokësh dhe DISA imazhe. Nga Silueta e qetë e një gruaje të rreptë, ndaj déshabzhencës së dinjitetit të flokëve.